top of page
Search
  • _

Grandma´s smile

Toen wij naar Zuid-Afrika verhuisden was ik 9 jaar. Bang was ik niet. Ik dacht dat we naar de jungle gingen. Een plek vol bomen en wilde dieren. Ik wist zeker dat ik me er thuis zou voelen. De laatste keer dat ik mijn oma zag voor ons vertrek zei ze tegen me...

Niet huilen keind (kind in het Betuws). Iedere keer als je naar de maan kijkt zie ik hem ook. Dan zal ik aan je denken en zijn we even bij elkaar.

Ik ben dat nooit vergeten en iedere keer als ik naar de maan kijk denk ik aan mijn lieve oma.3 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


tnpascher
Sep 09, 2023

Nike Air Max Nike Tn Requin,Air Max Tn Requin Bleu,Air Max Tn Requin Gris.

Nike Tn Pas Cher

Nike Tn

Air Max Tn Requin Rouge,Air Max Tn Requin Taille 38,Basket Nike Requin Femme Air Max Tn Requin Pas Cher.

Like
bottom of page