top of page
Search
  • _

Grandma´s smile

Toen wij naar Zuid-Afrika verhuisden was ik 9 jaar. Bang was ik niet. Ik dacht dat we naar de jungle gingen. Een plek vol bomen en wilde dieren. Ik wist zeker dat ik me er thuis zou voelen. De laatste keer dat ik mijn oma zag voor ons vertrek zei ze tegen me...

Niet huilen keind (kind in het Betuws). Iedere keer als je naar de maan kijkt zie ik hem ook. Dan zal ik aan je denken en zijn we even bij elkaar.

Ik ben dat nooit vergeten en iedere keer als ik naar de maan kijk denk ik aan mijn lieve oma.1 view1 comment

Recent Posts

See All

" The day I got lost was a hot day in May. " And so begins the adventure of Djabali, a lost wild boar piglet as he travels across Andalusia trying to find his way home with the help of unlikely friend

bottom of page